Сортиране

Производители

Вид

Ценови диапазон

BoneBarf

BoneBarf- Заешки уши
(0.0)
9,00 лв.
BoneBarf- Телешки уши
(0.0)
9,00 лв.
BoneBarf- Телешки трахеи
(0.0)
9,00 лв.

BoneBarf

BoneBarf са разработени натурални Б.А.Р.Ф. менюта по специална технология и рецепта, която посреща нуждите на кучета и котки от различни породи. BoneBarf е първата марка кучешки и котешки Б.А.Р.Ф. храни влязли на българския пазар от Гърция. Първоначално менютата започват да се продават във физически магазини в град София, а през 2022 година марката PetValley започва дистрибуция в цялата страна. Това, разбира се, налага и дигитализирането на услугите посредством онлайн магазин за улеснение на всички собственици, които искат да научат повече за концепцията Б.А.Р.Ф. при избора на меню за своя любимец. BoneBarf остава запазена марка на компанията с основен асортимент от менюта, които включват пилешко, телешко и агнешко месо в комбинация с ядливи кости, субпродукти, зеленчуци, плодове и натурални масла. Към линията продукти се произвеждат и допълващи менюта като пилешки сърца и черен дроб, телешки бъбреци, телешки черен дроб, телешко зелено шкембе, агнешко зелено шкембе и агнешки бял дроб. Те могат да бъдат добавяни към основноте кучешко или котешко меню в зависимост от индивидуалните нужди на любимеца. Продуктовата линия на BoneBarf включва и дехидратирани лакомства - заешки уши със и без козина, телешки уши, трахеи, хранопровод и агнешки бял дроб. Опаковани прилежно в хартиен плик, който може да се отваря и затваря многократно за улеснение на стпаните.
BoneBarf Изображение

BoneBarf са разработени натурални Б.А.Р.Ф. менюта по специална технология и рецепта, която посреща нуждите на кучета и котки от различни породи.

BoneBarf е първата марка кучешки и котешки Б.А.Р.Ф. храни влязли на българския пазар от Гърция. Първоначално менютата започват да се продават във физически магазини в град София, а през 2022 година марката PetValley започва дистрибуция в цялата страна. Това, разбира се, налага и дигитализирането на услугите посредством онлайн магазин за улеснение на всички собственици, които искат да научат повече за концепцията Б.А.Р.Ф. при избора на меню за своя любимец.

BoneBarf остава запазена марка на компанията с основен асортимент от менюта, които включват пилешко, телешко и агнешко месо в комбинация с ядливи кости, субпродукти, зеленчуци, плодове и натурални масла. Към линията продукти се произвеждат и допълващи менюта като пилешки сърца и черен дроб, телешки бъбреци, телешки черен дроб, телешко зелено шкембе, агнешко зелено шкембе и агнешки бял дроб. Те могат да бъдат добавяни към основноте кучешко или котешко меню в зависимост от индивидуалните нужди на любимеца.

Продуктовата линия на BoneBarf включва и дехидратирани лакомства - заешки уши със и без козина, телешки уши, трахеи, хранопровод и агнешки бял дроб. Опаковани прилежно в хартиен плик, който може да се отваря и затваря многократно за улеснение на стпаните.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки