За нас

“Pet Valley” е марка собственост на К И Г Солюшънс ООД (ЕИК: BG203978112) и е първата, която започва разпространението на концепцията БАРФ в България през 2017 година, предлагайки на българския пазар сурова храна за кучета и котки на марката BONEBARF. 

Суровата храна за кучета и котки BONEBARF се произвежда в Гърция от висококачествени и сертифицирани продукти, без добавени консерванти и оцветители. Рецептите и съотношенията на съставките се разработват от екип, състоящ се от ветеринарен лекар и технолог с дългогодишен опит в производството на сурови храни за кучета и котки.

Подбираме внимателно всички съставки

Месото, което се използва за производството на БАРФ, както и другите суровини, са с високо качество и специално подбрани от сертифицирани и проверени гръцки ферми и производители, подходящи за консумация и от човека. Производството се извършва чрез подходящи процеси за нулиране на микробното натоварване, отстраняването на всяка следа от вредни вещества и осигуряване на отлична свежест. Поддържа се строга верига за охлаждане от производството до доставката и до крайния потребител.

HACCP Сертификат

Производителят BONEBARF и ние К И Г Солюшънс ООД, като ексклузивен дистрибутор, сме сертифицирани по НАССР.

Нашите рецепти

BONEBARF ексклузивно разработва меню за Pet Valley, предлагайки основните и най-необходими вкусове за кучета и котки. БАРФ менюто на Pet Valley включва пилешко, телешко, агнешко месо, миксове от месо и риба, и субпродукти като натурални добавки към основните хранения. Към асортимента добавяме и натурални лакомства, за да бъдат вашите любимци обгрижени и щастливи във всеки момент.

Екипът на Pet Valley

Екипът на Pet Valley е на разположение на своите клиенти с консултация при избор на храна за любимците, доставка на поръчките до адрес и грижа за клиента и любимеца след преминаване към БАРФ концепцията.

Кучетата и котките винаги са били слабост на колективът на Pet Valley и любовта към живoтните е първото качество, което търсим у всеки един служител. Услугите и продуктите ни са насочени първо към удовлетворяване нуждите на любимите животни, а след това и удобството на стопанина в грижата за тях. 

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки