Органи Необходими за пълноценно хранене

Pet Valley, следейки еволюцията в развитието на суровия режим на хранене, разработи продуктовата серия Pet Valley Chef, състояща се от пилешки, агнешки и телешки органи.

Новата продуктова линия включва:
– Зелено телешко шкембе
– Зелено агнешко шкембе
– Телешки черен дроб
– Пилешки дроб и сърце
– Телешки бъбреци
– Агнешки бял дроб
Рet Valley Chef дава възможност стопанина на кучето или котката, да избере деликатес, с който ще допълни хранителния режим, както и възможността да го промени според вкуса и нуждите на домашния любимец. 
Три продукта от серията Pet Valley Chef принадлежат към категорията на мускулите (зелено телешко шкембе, зелено агнешко шкембе и агнешки бял дроб), два принадлежат към категорията на чистите органи (телешки черен дроб и телешки бъбреци) и един е смес от двете категории (пилешки черен дроб и сърце).
По този начин стопанинът се превръща в истински Шеф готвач на своят домашен любимец, като с всяко хранене избира полезно разнообразие.
НЯКОЛКО ДУМИ ЗА ЖИВОТИНСКИТЕ ВЪТРЕШНОСТИ
Разделят се на две категории- мускулни и чисти. 
Важно е кучето или котка да приема в хранителния си режим и от двете категории.
Органите са по-наситени на хранителни вещества отколкото месото. Те съдържат висококачествени протеини и мазнини, богати са на Витамини А, В, D, Е, важни минерали и микроелементи като Желязо, Фосфор, Селен, Мед и Цинк.
Също така, са една от най-питателните храни, които можете да дадете на Вашето куче или котка, като представлява мултивитамините на суровия режим на хранене, в резултат на което е неразделна част от него.
Зеленото шкембе принадлежи към категорията „супер храна“.
ПОЛЕЗНИ ИНСТРУКЦИИ
Органите заемат 25% от теглото на селскостопанските животни, което означава, че те може да представляват до 25% от хранителния режим на животното Ви.
Ако добавим един орган, това трябва да бъде между 5% и 10% от дневния хранителен режим (напр. 90 гр BARF – 10 гр орган).
Ако решим да добавим повече от един, препоръчителната доза е 5% от всеки (напр. 90 гр BARF 5 гр орган (1) и 5 гр орган (2)).
За удобство можем да променим вида на органа на всяко хранене (напр. хранене A 90 гр BARF и 10 гр орган (1) – хранене B 90 гр BARF 10 гр орган (2)).
ДОБАВЯНЕТО НА ОРГАНИ В ХРАНИТЕЛНИЯ РАЖИМ НА КУЧЕТО И КОТКАТА Е НЕОБХОДИМОCТ И В
КОМБИНАЦИЯ С ХРАНА BARF, ПРЕДСТАВЛЯВА НАЙ-ИДЕАЛНАТА ХРАНА ЗА НАШИТЕ НАЙ-ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ.

Телешко зелено шкембе (0,25 кг)

6,15лв.

Агнешко Зелено шкембе (0,25 кг)

6,15лв.

 

Пилешки сърца и черен дроб (0,25 кг)

5,40лв.

Телешки черен дроб (0,25 кг)

5,40лв.

Телешки бъбреци (0,25 кг)

5,40лв.

Агнешки бял дроб (0,2 кг)

4,60лв.