ЛЕГЛО С АРОМАТЕРАПИЯ

Еко легло с благородно действие

Легло WOOFNATURE

Леглото woofnature® е изработено от 100% естествени суровини, 100% памук, 100% лен, без пигменти, докато пълнежът му се състои от естествен хидрофилен памук.

То е практично и в същото време хипоалергично, тъй като калъфът му се сваля и пере лесно.

S – размер 50x40x24 см, M – размер 60x50x24 см, L – размер 70х60х24 см

Чрез обонятелната стимулация осигурява на кучето, което живее в човешкото пространство, усещането за неговата естествена среда. Компонентите, които са част от естествената му среда и следователно част от самата му природа, чрез леглото навлизат направо в неговата настояща околна среда. Факт, който е много успокояващ за него.

Предлага естествено действие срещу вредители и е антибактериално. И така, с леглото woofnature®, нашият любим приятел получава изобилие от положителни естествени благоприятни въздействия, докато прекарва моменти на релакс и комфорт в леглото си.

5 билки, безброй полезни действия едно уникално легло.

Сместа съдържа лавандула, валериан, луиза, пасифлора и хмел, избрани една по една и в конкретни дози за анксиолитични, мускулни релаксанти и седативни действия, които като цяло действат като катализатори за намаляване на тревожността и стреса и по този начин насърчават добрия сън.