За нас

Pet Valley B.A.R.F.
ИсторияИзберете нас

Pet Valley B.A.R.F.

от К и Г Солюшънс ЕООД

Използвайки за последните години диети B.A.R.F. на компанията BONEBARF за нашите  домашни любимци, и виждайки големите предимства на тази сурова храна, решихме да я предложим  и на приятелите на кучетата и котките в България, страна с дългогодишни традиции с домашните любимци.

Сертификати

PET VALLEY B.A.R.F. е сертифицирана и регулирана търговска дейност на K&G SOLUTIONS LTD (специален лицензионен номер: 22231677), която работи в България.

BONEBARF

Произведена в Гърция

Храната на BONEBARF се произвежда в Гърция от висококачествени и сертифицирани продукти, без добавени консерванти и оцветители. Рецептите и съотношенията на съставките се разработват от екип, състоящ се от ветеринарен лекар и готвач.

Pet Valley B.A.R.F.

Защо да изберете нас?

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ СЪСТАВКИ

Месото, което се използва, както и другите суровини са с високо качество и специално подбрани от сертифицирани и проверени гръцки ферми и производители, подходящи за консумация и от човека. Както и приготвянето на храната се извършва чрез подходящи методи за нулиране на микробното натоварване, отстраняването на всяка следа от вредни вещества и осигуряване на отлична свежест. Поддържа се строга верига за охлаждане от производството до доставката и до крайния потребител, като се вземат проби от независими микробиологични лаборатории.

НАССР сертификат

Производителят BONE BARF и ние К И Г Солюшънс ЕООД като ексклузивен дистрибутор сме сертифицирани по НАССР.

Нашите вкусове

Менютата, предложени от PET VALLEY B.A.R.F. и BONEBARF, (от пилешко, телешко, агнешко месо и микс от пилешко-телешко месо-риба, зелено телешко шкембе и менюта за котки), са висококачествени и много питателни храни, които любимият ви приятел ще обикне.

Висококачествени услуги

Екипът на PET VALLEY B.A.R.F. непрекъснато предоставя на своите клиенти висококачествени услуги (услуга доставка до дома, следпродажбено обслужване /after sale service/), и обогатява продуктовата гама на компанията с нови висококачествени продукти, като натурални и пресни лакомства, избрани тоалетни принадлежности, специални играчки и аксесоари.

PET VALLEY FAMILY

Нашата цел е да създадем семейство от хора и продукти с единствения критерий за правилно хранене и грижа за домашните ни любимци.