Храната и факторите на околната среда са двете най-чести причини за алергии при кучетата днес. Утежняващите алергени са ясен знак, че имунната система на вашето куче е в голяма опасност. Куче със здрава имунна система няма да се бори с алергени. Куче с отслабена или свръхчувствителна имунна система има вероятност да има множество задействащи алергии и непрекъснато страдащи от алергични състояния.
Независимо дали става въпрос за храната или околната среда, има естествено, трайно решение на хроничните проблеми с кожата и козината и проблемите с храносмилането на вашето куче. Нарича се B.A.R.F. диета.

Ако смятате, че сте опитвали всичко, а вашето куче все още се бори с утежняващи алергични проблеми … тогава заслужавате да имате достъп до лекарството, което много други собственици на домашни любимци са използвали, за да сложат край на алергиите на своите домашни любимци. Вашето решение за симптоми на алергия към кучета.

Алергиите на вашия домашен любимец вероятно са причинени от хранителни или екологични фактори. Ако алергените утежняват вашето куче, това е ясен знак, че имунната система на вашето куче е нарушена. Отслабената или свръхчувствителна имунна система вероятно има множество задействащи алергии: бълхи, храна, цветен прашец, трева ….

Може ли тайната за прекратяване на алергиите при кучета да бъде толкова проста, колкото да промените диетата на вашия домашен любимец?

Отговорът е ДА! Когато ние хората развиваме алергия към определени храни, ние вземаме съзнателното решение да премахнем тези храни от диетата си. За съжаление, нашите домашни любимци не могат да направят това сами – така че, като отговорни родители на домашни любимци, ние трябва да го направим вместо тях.
Простата тайна за куче без алергия.
Връщане назад, когато … домашните любимци не са страдали от алергии, суха кожа, горещи точки, ушни инфекции и множество други заболявания. Те не са яли сух хляб, консерви или влажна кучешка храна. Вместо това са яли това, което са намирали в природата.
Голяма част от това, което са консумирали е сурово месо от улов. Това е просто питателна и древна диета, която Майката Природа им е дала … не пълна с добавки, консерванти и ароматизатори .
Представяме ви B.A.R.F. диета

B.A.R.F. означава Биологично подходяща сурова храна. Ако ви е омръзнало да виждате кучето си сърбеж, драскане, облизване на лапите, сурово, моля, не се отказвайте. Суровата диета помага на хиляди собственици на домашни любимци да сложат край на симптомите на алергия към кучета с нашата невероятна хипоалергенна храна за кучета!

Без всякакви вредни съставки, които се намират в толкова много от комерсиалните храни за кучета днес, ние предлагаме диета, приготвена от естествени съставки като мускулни меса, органични меса, плодове, зеленчуци и фино смлени кости. Това е просто … и по-важното е, че работи!
Как суровата диета елиминира хроничните инфекции на ушите, обривите, проливането и сърбежа.

B.A.R.F. диета имитира естествената диета на вашето куче, нормализирайки и укрепвайки храносмилането и имунната система на вашето куче по естествен начин. Съдържащ добър баланс на незаменими мастни киселини, активни ензими и други имуно-нормализиращи и укрепващи хранителни вещества, B.A.R.F. диета намалява стреса върху тялото, като същевременно позволява естествено намаляване на възпалителните състояния и по-нисък риск от инфекция.
По-здрава кожа и козина.

Една от първите промени, които ще забележите, когато започнете да храните кучето си сурова храна, е козината на вашия домашен любимец. Ще видите люспеста, сърбяща кожа и скучна, суха козина се трансформира в лъскава козина с еластична кожа. Устойчивите кожни проблеми драстично ще се подобрят или изчезнат напълно, превръщайки нуждата от постоянни посещения на ветеринарен лекар в минало. Няма повече антибиотици, кортикостероиди или медикаментозни измивания. Ще забележите и по-малки, не толкова миризливи изпражнения и цялостен HAPPIER домашен любимец, пълен с дух и сила!
Дайте на кучето си живот без алергии.

Кучето ви разчита на вас, разчита на вас и ви се доверява да помогнете за прекратяване на хроничните им ушни инфекции, неудобна сърбяща кожа и болезнени горещи точки веднъж завинаги. Не чакайте още минута – опитайте 60 дни и се уверете сами каква разлика има една сурова диета за вашия домашен любимец!